groeien IS EEN KWESTIE VAN STAP VOOR STAP...

...MAAR WELKE STAP ZET JE EERST EN IN WELKE RICHTING?

Je leert het tijdens de sessies van 'Het fundament van jouw groei'

Fundament van jouw herstel

Toen ik twee jaar geleden flink onderuit ging in een burn-out en de diagnose fibromyalgie kreeg, wist ik van gekkigheid niet waar ik moest beginnen in mijn herstelproces. Ik wilde zo snel mogelijk weer de oude worden en ik greep elke mogelijke oplossing aan. 


Dat is een waar zelfcastijdingsfeest geweest, want of het nou een achttien-daagse watervasten, een dagelijks ijsbad, het visualiseren van een paarse vlam of het lezen van dat ene boek was, als het maar voor één iemand heeft gewerkt, dan probeerde ik het uit.


Inmiddels gaat het weer veel beter met me, maar de oude ben ik niet geworden. Gelukkig maar! In mijn proces van groei heb ik mezelf leren kennen én geleerd hoe ik dichter bij mezelf kan blijven. Ook heb ik de verbinding gemaakt met mijn pijn. Nu maak ik keuzes die bij mij passen.

BEN JIJ OOK OP ZOEK NAAR DE MANIER OM JOUW groeiPROCES VORM TE GEVEN ZODAT HET ÉCHT BIJ JE PAST? 

Dan nodig ik je van harte uit om mee te doen met de individuele sessies van 'Het fundament van jouw groei'. Wil je net als ik niet verzanden in al die duizenden mogelijkheden die je hebt om jouw groeiin te richten, maar vanuit een stevig fundament werken aan jouw groei? In vijf online coachingsessies leer ik je concrete tools die jou helpen om meer in contact te komen met jezelf. Buiten de sessies om hebben we contact via Whatsapp, zodat je je vragen en ervaringen kan delen.  Zo kan jij vanuit vertrouwen de volgende stap zetten in jouw groeiproces.


In januari kan je voor €250,- bouwen aan jouw fundament. Na de sessies ben jij in staat om:


  • Op je eigen manier in contact kan komen met jouw unieke stem
  • Schrijven en tekenen toepassen in jouw groeiproces
  • De eerste stappen zetten om de stoïcijnse levenskunst toe te passen in jouw proces
  • Je uitdagingen in dit proces in de ogen aankijken
  • Jouw gereedschapskist met concrete tools voor groeidaadwerkelijk gebruiken 


Dit is wat jij gaat doen

Schrijven bij herstel van overbelasting

Leer je muze kennen

Je muze, ken je haar? Vaak kennen we onze innerlijke criticus maar al te goed. De stem in ons hoofd die ons vertelt wat we allemaal moeten doen, of juist niet horen te doen. Maar wist je dat jouw liefdevolle innerlijke stem - ik noem haar je muze - je vaak iets anders vertelt? Hij, of zij vertelt je wat écht fijn is voor jou. Door te schrijven en te tekenen kan je met hem of haar in contact komen. De eerste sessie leggen we met een schrijfoefening de basis van het fundament van jouw herstel.


Wil je er alvast wat over lezen? Lees dan 'Schrijven bij herstel van overbelasting: een must do'.

Stoïcijnse levenskunst

SPIEKEN BIJ DE STOÏCIJNEN

Je kent ongetwijfeld de uitdrukking die we gebruiken als we vinden dat iemand stoïcijns kijkt. Het lijkt dan alsof het diegene niets kan schelen wat er gaande is. Maar dat was niet hoe de Stoïcijnen in het leven stonden. Ze staken hun energie gewoonweg niet in dingen die ze niet konden veranderen. In een proces van herstel, waarbij je vaak te maken hebt met pijn en vermoeidheid, kan je veel leren van deze oude Griekse filosofie. Geen zorgen, we duiken niet de bibliotheek in. Jij gaat aan de slag met een praktische tool om deze wijsheden in jouw proces te integreren.
Fundament van jouw herstel

EN DE REST...

... die gaan we samen laten ontstaan. Elk mens is anders en ik geloof in een aanpak op maat. De basis van de online sessies ligt in het in contact komen met jezelf. Hoe we dat precies gaan doen hangt af van waar jij staat in jouw proces én wat bij jou past. Creativiteit is een belangrijk element tijdens de sessies en dat kan allerlei vormen aannemen.


Samen kijken we naar wat goed voelt voor jou en waar jij staat in jouw proces. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw groei?