ook zin in een energieboost?

van 3 t/m 1o oktober is de helweek from home: jouw kans om je ideëen & energie te boosten

Eerlijk is eerlijk: toen ik voor eerst van de Helweek hoorde, dacht ik: 'Hell no!' De titel alleen al vond ik zo onaantrekkelijk en toen ik zag dat het programma 's ochtends om 5.15 uur begon, dacht ik echt: Why?


Een paar weken later trok ik een paar dagen met Alex op en ze zei: 'Doe je morgenochtend om 6 uur mee met een sportsessie?'


Ik weet nog dat ik in die weken helemaal niet goed sliep. Pas laat in de nacht viel ik in slaap en ik kwam er zo rond half tien ook pas weer uit. Mijn systeem verzette zich dus tegen het idee van Alex. Maar een klein stemmetje in mijn hoofd zei: 'Doe het. Het zal je helpen'.


En jawel: sinds die tijd sta ik 's ochtends om 6 uur naast mijn bed, heb ik een heerlijke ochtendroutine en voel ik me de eigenaar van mijn dag. Dus ik zeg: laat die helweek maar komen!


Locatie onafhankelijk werken

de helweek als doorbraak van jouw patronen

Inmiddels heb ik me opgegeven voor de Helweek From Home en kijk ik - gek genoeg - uit naar die vroege ochtenden. Nu heb ik alleen dat nog maar toegepast in m'n dagen en het levert me al zoveel op. Ik heb super veel zin om aan de slag te gaan met alle ander input die ik die week ga krijgen.


Het is de bedoeling dat je jezelf gaat uitdagen en gaat ervaren hoeveel je voor elkaar krijgt als je jezelf pusht om de beste versie van jezelf te zijn. Wat je precies doet tijdens de helweek is aan jou, maar voor veel mensen zal deze week het ideale moment zijn om veel werk te verrichten. Je staat vroeg op, je kijkt geen televisie, je leeft gezond (= meer energie), beweegt elke dag en werkt gestructureerd en gefocust aan jouw doelen. Wat het ons heeft gebracht en de resultaten die jij mag verwachten zijn:


Heb je ook zin om net als ik:


 • Nieuwe inzichten te krijgen over jezelf, je doelen en je werkwijze;
 • Een ritme te ontdekken wat past bij jouw behoeften en wensen;
 • Meer energie, verbinding met anderen, voldoening en balans in je dag te ervaren; 
 • Inspiratie en motivatie te voelen om jouw leven blijvend beter in te richten;
 • Simpelweg de magie van het leven te ontdekken?


lees meer over het programma

Dit kan je verwachten tijdens de week

 • 7 themadagen die je aanzetten om anders te kijken naar jouw huidige situatie;
 • Elke dag een inhoudelijke kennissessie die je toe laten werken naar jouw ideale situatie; 
 • Toegang tot een exclusieve netwerkcommunity vol professionals;
 • 7x sport en bewegingslessen die aansluiten op de dagelijkse kennissessie;
 • Verschillende mindfullness activiteiten voor kwalitatieve rust en balans;
 • 4 uur per dag aan live sessies die je (ook) op een later moment terug kan kijken;
 • Mogelijkheid tot extra support en begeleiding via onze community.


Locatie onafhankelijk werken

WAAROM IK MEE GA DOEN

De afgelopen jaren heb ik allerlei verschillende programma's en cursussen gevolgd. Inmiddels weet ik dat elke cursus die ik heb gevolgd, elke coachsessie die ik heb gehad en ieder boek dat ik heb gelezen bijdraagt aan het kunnen zetten van de volgende stap op mijn weg.


En zo voelt de Helweek From Home nu ook voor mij. Als een fijne volgende stap om met meer focus & energie in mijn dag te staan. Ik heb allerlei ideëen waar ik aan wil werken en het lijkt me heel fijn om een week lang omringd te zijn door mensen die een zelfde soort proces doormaken.


Zowel in de deelnemers als degenen die de sessies leiden. Ik weet inmiddels wat de kracht van delen is!

Daarom deel ik deze week nu ook met jou. Zie ik je op 4 juli om 5.15 uur in mijn scherm?  

Locatie onafhankelijk werken
€ 180-

helweek from home

3 t/m 10 oktober 2021


Voor slechts €25 per dag doe je al mee met de week die jouw leven veranderd. Verwacht een week vol energie, inzichten en groei. 600 deelnemers gingen jou voor en 89% van die deelnemers boekten direct nog een Helweek from Home bij Meetings in the Sun! 

Goed volk op de weg

"wat ben jij gaaf zeg" 

Over mijn ontmoeting met Alex // van de blog


Een paar weken geleden stond ik bij Benirras beach geparkeerd. Toen ik op het punt stond om te vertrekken, kwam er een witte VW bus aanrijden. Nederlands kenteken, vrouw alleen. Mijn meest comfortabele reactie op deze gebeurtenis was om de motor aan te zetten en weg te rijden, maar ik dacht: ‘kom op El, klim uit die camper en zeg even ‘hoi’.


En al weet ik ondertussen niet meer zo of dat uit je comfortzone nou wel altijd het beste is voor je groei, toch deed ik het deze keer. En daardoor ontmoette ik op die parkeerplaats van Benirras beach Alex. We klikten en voor ik het wist hing ze met haar hoofd in m’n camper, vroeg ze of daar nou een hangmat hing en zei ze: ‘wat ben jij gaaf zeg’.

Locatie onafhankelijk werken

over alex & meetings in the sun

Voor Alex is vrijheid is de grootste drijfveer om een locatie onafhankelijk bestaan te leiden. In 2015 verliet ze Nederland om vanuit een Toyota Landcruiser haar eerste bedrijf op te zetten. Zeven jaar geleden kreeg ze het idee voor een platform wat inmiddels is gevormd tot wat Meetings in the Sun nu is. Haar missie: ultieme vrijheid mogelijk maken voor anderen, zoals ze die voor zichzelf heeft gecreëerd.


Alex is één van de founders van Meetings in the Sun.

Meetings in the sun is een platform voor remote werken en bestaat uit een team van ondernemers die bij elkaar zijn gekomen omdat ze geloven in een andere manier van werken. Ze werken allemaal remote op hun eigen manier en om hun eigen redenen. Al hun lessen, ervaringen en tips delen ze met liefde met ons. En niet alleen hun lessen, maar ook die van andere succesvolle remote werkers uit het netwerk.


Klaar voor deze energieke week?

arrow_drop_up arrow_drop_down