Zin om je eigen energie te volgen?

van 3 t/m 1o oktober is de helweek from home:

jouw kans om je te verbinden met jouw energie & vertrouwen

Eerlijk is eerlijk: toen ik voor eerst van de Helweek hoorde, dacht ik: 'Hell no!' De titel alleen al vond ik zo onaantrekkelijk en toen ik zag dat het programma 's ochtends om 5.15 uur begon, dacht ik echt: Why?


Een paar weken later trok ik een paar dagen met Alex op en ze zei: 'Doe je morgenochtend om 6 uur mee met een sportsessie?'


Al lange tijd zat ik helemaal niet lekker in mijn energie en ik dacht dat 6 uur opstaan me alleen maar ellendiger zou maken. Mijn systeem verzette zich dus tegen het idee van Alex. Maar een klein stemmetje in mijn hoofd zei: 'Doe het. Het zal je helpen'.


En jawel: sinds die tijd sta ik 's ochtends om 6 uur naast mijn bed, heb ik een heerlijke ochtendroutine en voel ik me de eigenaar van mijn dag. Ik voel me verbonden met mijn eigen energie elke dag zin om lekker te werken aan m'n eigen projecten.


Locatie onafhankelijk werken

de helweek als doorbraak van jouw patronen

Tijdens de Helweek ga je jezelf uitdagen op allerlei verschillende vlakken. Daardoor zal je ervaren hoeveel je voor elkaar krijgt als je jezelf gunt om de beste versie van jezelf te zijn. Vraag jij jezelf wel eens af wat je jezelf eigenlijk gunt? Velen van ons staan zo in dienst van 'de ander'. Niet omdat er iemand is die dat van je vraagt, maar omdat we dat nu eenmaal gewend zijn. We zitten zo vol patronen, overtuigingen en angsten.. En ja 👉🏼die werken belemmerend. En nee 👉🏼 daar zit je niet aan vast!


De Helweek helpt jou om:


 • Nieuwe inzichten te krijgen over jezelf, je doelen en je werkwijze;
 • Een ritme te ontdekken wat past bij jouw behoeften en wensen;
 • Meer energie, verbinding met anderen, voldoening en balans in je dag te ervaren; 
 • Inspiratie en motivatie te voelen om jouw leven blijvend beter in te richten;
 • Simpelweg de magie van het leven te ontdekken


Dit kan je verwachten tijdens de week

 • 7 themadagen die je aanzetten om anders te kijken naar jouw huidige situatie;
 • Elke dag een inhoudelijke kennissessie die je toe laten werken naar jouw ideale situatie; 
 • Toegang tot een exclusieve netwerkcommunity vol professionals;
 • 7x sport en bewegingslessen die aansluiten op de dagelijkse kennissessie;
 • Verschillende mindfullness activiteiten voor kwalitatieve rust en balans;
 • 4 uur per dag aan live sessies die je (ook) op een later moment terug kan kijken;
 • Mogelijkheid tot extra support en begeleiding via onze community.


Locatie onafhankelijk werken

De afgelopen jaren heb ik allerlei verschillende programma's en cursussen gevolgd. Inmiddels weet ik dat elke cursus die ik heb gevolgd, elke coachsessie die ik heb gehad en ieder boek dat ik heb gelezen bijdraagt aan het kunnen zetten van de volgende stap op mijn weg.


En zo voelt de Helweek From Home nu ook opnieuw voor mij. Deze tweede keer zal me weer op een diepere laag verbinden met mezelf. Een groeiproces - of ontwaking - of transformatie (give it a name) is nu eenmaal een eenzaam proces. Daarom is het fijn om een week lang omringd te zijn door mensen die een zelfde soort proces doormaken.Locatie onafhankelijk werken
€ 249-

helweek from home

3 t/m 10 oktober 2021


Voor zo'n €35 per dag doe je al mee met de week die jouw leven kan veranderen. Verwacht een week vol energie, inzichten en groei. 800 deelnemers gingen jou voor!

Goed volk op de weg

"wat ben jij gaaf zeg" 

Over mijn ontmoeting met Alex // van de blog


Een paar weken geleden stond ik bij Benirras beach geparkeerd. Toen ik op het punt stond om te vertrekken, kwam er een witte VW bus aanrijden. Nederlands kenteken, vrouw alleen. Mijn meest comfortabele reactie op deze gebeurtenis was om de motor aan te zetten en weg te rijden, maar ik dacht: ‘kom op El, klim uit die camper en zeg even ‘hoi’.


En al weet ik ondertussen niet meer zo of dat uit je comfortzone nou wel altijd het beste is voor je groei, toch deed ik het deze keer. En daardoor ontmoette ik op die parkeerplaats van Benirras beach Alex. We klikten en voor ik het wist hing ze met haar hoofd in m’n camper, vroeg ze of daar nou een hangmat hing en zei ze: ‘wat ben jij gaaf zeg’.

Locatie onafhankelijk werken

over alex & meetings in the sun

Voor Alex is vrijheid is de grootste drijfveer om een locatie onafhankelijk bestaan te leiden. In 2015 verliet ze Nederland om vanuit een Toyota Landcruiser haar eerste bedrijf op te zetten. Zeven jaar geleden kreeg ze het idee voor een platform wat inmiddels is gevormd tot wat Meetings in the Sun nu is. Haar missie: ultieme vrijheid mogelijk maken voor anderen, zoals ze die voor zichzelf heeft gecreëerd.


Alex is één van de founders van Meetings in the Sun.

Meetings in the sun is een platform voor remote werken en bestaat uit een team van ondernemers die bij elkaar zijn gekomen omdat ze geloven in een andere manier van werken. Ze werken allemaal remote op hun eigen manier en om hun eigen redenen. Al hun lessen, ervaringen en tips delen ze met liefde met ons. En niet alleen hun lessen, maar ook die van andere succesvolle remote werkers uit het netwerk.