download hier gratis het e-book 

'Een kusje voor de pijn'

Wat lees je in dit verhaal?

'Een kusje voor de pijn' is een eerlijk verhaal over mijn zoektocht naar balans. Ik neem je mee op mijn reis van acceptatie en loslaten, maar ook van verkramping en obsessioneel bezig zijn met beter worden.


Geen concrete tips of antwoorden. Je leest simpelweg een universeel verhaal over groei. Het is mijn verhaal en daarmee net zo goed jouw verhaal. Want velen met mij maken maken deze zoektocht door.


Ik wilde geen ongemak. Nu zie ik dat het ongemak mij dient.


'Een intiem verhaal, met een rauw randje. Met verrassende metaforen wordt je meegenomen in hoe de schrijver het zogenoemde rijk der zieken betreed. Je voelt als lezer het verdriet en de pijn, maar ook de luchtigheid van mooie simpele omschrijvingen.'  - lezerspanel.


Laat me je meenemen in dit intieme verhaal. Vanuit een diepe en kwetsbare laag deel ik mijn pad van vallen en opstaan. Wellicht brengt het jou hoop, verlichting of voel je door het lezen gesteund in jouw zoektocht.

50%
Laat je e-mailadres achter en ik stuur hem naar je op :-)
Download gratis
E-book 'Een kusje voor de pijn'