Ben jij klaar voor een locatie onafhankelijk bestaan? 

laat je voeden door het online programma 'remote werken' van meetings in the sun

De laatste tijd heb ik me in verschillende online programma’s verdiept. Ik wilde graag meer leren over locatie onafhankelijk werken. Al een tijdje loop ik rond met allerlei ideeën, maar het lukte me niet om ze daadwerkelijk in een concrete vorm te gieten.


Vaak was het mijn critical friend die me tegenhield om door te stomen. Eigenlijk dus een gebrek aan vertrouwen. En soms mistte ik ook gewoon simpelweg het goede voorbeeld. Want ja, leuk al die succesverhalen die je online leest, maar ze stonden ver weg van mijn realiteit.


En alsof het zo moest zijn, kwam ik op Ibiza Alex van Meetings in the Sun tegen. 


Alex werkt al een paar jaar locatie onafhankelijk. En deze vrouw is op  een missie. Ze wil de wereld van werken veranderen. En daarin is ze succesvol. Want naast dat ze mijn wereld van werken heeft veranderd, heeft ze dat al voor vele (ja echt, wel duizenden) anderen gedaan.


Locatie onafhankelijk werken

Ik verbind jou met een knalgoed online programma

Inmiddels heb ik het online programma 'Remote werken' van Alex gevolgd en sta ik te popelen om het met jou te delen. Het heeft mij ertoe aangezet om te gaan staan voor mijn  schrijver- & ondernemerschap. Op dit moment ben ik bezig met mijn eerste betaalde schrijfopdrachten! Het voelt het alsof ik me echt heb verbonden met mijn missie. En dat vanuit mijn camper op Ibiza! Dus...nu jij.


Wil jij net als ik:


  • Leven volgens jouw why (je purpose);
  • Meer grip krijgen op je tijd en leren werken volgens je eigen ritme;
  • Werken waar, wanneer en hoe jij wilt; 
  • Meer output leveren in minder tijd (en dus meer tijd hebben voor dat wat jij belangrijk vindt); 
  • Jezelf daadwerkelijk verbinden met jouw flow?


Dan is het Online Remote Programma van Alex jou op het lijf geschreven. Een online programma wat jou leert (weer) ownership te pakken over jouw leven & jouw (werk)geluk. In plaats van altijd maar te reageren, neem jij het heft in eigen hand en ga je in actie modus. Om zo jouw dromen en doelen te bereiken.


lees meer over het programma

Locatie onafhankelijk werken

Wat je kan verwachten

Laat je door Alex meenemen in de wondere wereld van locatie onafhankelijk werken. 

 Want wat is locatie onafhankelijk werken eigenlijk? Hoe zorg je ervoor dat je klanten het oké vinden dat je locatie onafhankelijk werkt? Welke verschillende manieren zijn er? En hoe werk je met een team samen? 


Zelf hou ik ervan om met verdiepende opdrachten aan de slag te gaan. Maar ik heb ook altijd kennis nodig. En daarom ben ik zo fan geworden van dit programma. Want Alex heeft in dit programma een fijne mix tussen deze twee elementen.  In 55 lessen, verdeeld over vier modules leert ze jou alle belangrijke lessen over hoe je voor jezelf locatie onafhankelijk werk kan creëren. 


Zo gaat het programma over vertrouwen & deepwork, maar ook thema's als

de zes human needs of fullfilment, technologie & ondernemerschap komen aan bod. Alles wat je nodig hebt voor een goede start van jouw locatie onafhankelijk bestaan!


Locatie onafhankelijk werken

Digitale nomade v.s. locatie onafhankelijk werken

Nog even voor de zekerheid:  locatie onafhankelijk werken wil natuurlijk niet zeggen dat je ook perse in je camper door Europa moet gaan trekken of met je backpack in het vliegtuig  naar Mexico moet stappen. Het mag natuurlijk wel ;-)


Ik pleit simpelweg voor locatie onafhankelijk werken, omdat het je zoveel vrijheid geeft. Daadwerkelijk in contact komen met jouw missie om van daaruit te werken, vraagt vrijheid. Vrijheid om je eigen kaders te bepalen en te werken/wonen op een plek te die bij jou past. En de vrijheid om in bewegen te zijn, in welke vorm dan ook.


Dus ook als je in Nederland een fijne plek hebt, kan het hebben van locatie onafhankelijk werk aantrekkelijk zijn. Want als jij eenmaal helder hebt op welke manier jij jezelf betekenisvol in deze wereld kan zetten, dan wil je ook dat je impact zo groot mogelijk is toch?

Locatie onafhankelijk werken

Locatie onafhankelijk werken v.s. continue online

Soms proef ik bij mensen angst bij locatie onafhankelijk werk, omdat het samengaat met het opzetten van een online business. Ik herken die angst wel, maar ik zie nu ook dat  juist op die wijze  je impact groot kan zijn.  Misschien herken je bij jezelf ook een bepaalde weerstand, bijvoorbeeld omdat je niet teveel online wilt zijn. En dat snap ik als geen ander, want je wilt geen 'vrij' leven creëren waarbij je alsnog vast zit aan je laptop en telefoon. 


Ik zal niet in één keer al deze twijfels en angsten van tafel vegen, maar - mocht je deze angst voelen - dan zou ik je willen uitdagen om je te laten verrassen door Alex.

Haar online remote programma zit nu eenmaal knalgoed in elkaar.

Dus beware... want het zal je inspireren en daadwerkelijk verder helpen

op jouw weg naar een locatie onafhankelijk bestaan.

Locatie onafhankelijk werken
€209,-
€ 135,-

Remote programma

Ben je er aan toe om de volgende stap te zetten in jouw locatie onafhankelijke bestaan? Ontdek dan het online programma van Alex, verbind je met jouw missie en dompel je onder in de magische wereld van locatie onafhankelijk werken!
Goed volk op de weg

"wat ben jij gaaf zeg" 

Over mijn ontmoeting met Alex // van de blog


Een paar weken geleden stond ik bij Benirras beach geparkeerd. Toen ik op het punt stond om te vertrekken, kwam er een witte VW bus aanrijden. Nederlands kenteken, vrouw alleen. Mijn meest comfortabele reactie op deze gebeurtenis was om de motor aan te zetten en weg te rijden, maar ik dacht: ‘kom op El, klim uit die camper en zeg even ‘hoi’.


En al weet ik ondertussen niet meer zo of dat uit je comfortzone nou wel altijd het beste is voor je groei, toch deed ik het deze keer. En daardoor ontmoette ik op die parkeerplaats van Benirras beach Alex. We klikten en voor ik het wist hing ze met haar hoofd in m’n camper, vroeg ze of daar nou een hangmat hing en zei ze: ‘wat ben jij gaaf zeg’.

Locatie onafhankelijk werken

over alex & meetings in the sun

Voor Alex is vrijheid is de grootste drijfveer om een locatie onafhankelijk bestaan te leiden. In 2015 verliet ze Nederland om vanuit een Toyota Landcruiser haar eerste bedrijf op te zetten. Zeven jaar geleden kreeg ze het idee voor een platform wat inmiddels is gevormd tot wat Meetings in the Sun nu is. Haar missie: ultieme vrijheid mogelijk maken voor anderen, zoals ze die voor zichzelf heeft gecreëerd.


Alex is één van de founders van Meetings in the Sun.

Meetings in the sun is een platform voor remote werken en bestaat uit een team van ondernemers die bij elkaar zijn gekomen omdat ze geloven in een andere manier van werken. Ze werken allemaal remote op hun eigen manier en om hun eigen redenen. Al hun lessen, ervaringen en tips delen ze met liefde met ons. En niet alleen hun lessen, maar ook die van andere succesvolle remote werkers uit het netwerk.


Klaar voor jouw remote avontuur?