Online coaching

Online coaching

SCHRIJFKRACHT

Het online programma dat jou beweegt tot het écht opschrijven van je verhaal

Wat fijn dat je de stap zet om jouw verhaal op te schrijven. Wellicht ben je al een paar keer begonnen en zingt het idee om een boek te schrijven al een tijdje door je hoofd. Of misschien is je boekidee vers en ben je opzoek naar handvatten om het schrijfproces in te richten. Hoe het ook zij: dit is jouw tijd om je boekproject tot een succes te brengen.


Met het online programma van Schrijfkracht ga je in vijf lessen aan de slag met het opschrijven van je verhaal. Op je eigen tempo. Je begint met het bouwen van een fundament voor je boek, waarbij je onder andere stilstaat bij jouw 'waarom'. Zo kom je erachter wat jouw diepste motivatie is om je verhaal op te schrijven - iets waar je op ieder moment in je schrijfproces op terug kunt vallen. Daarna onderzoek je hoe de kapstok van jouw boek eruit ziet. Vanuit hier is het schrijven geblazen en leer je in twee lessen meer over schrijftechnieken, zoals spanningsopbouw, beeldend schrijven en zinsopbouw. In de laatste les leer je hoe je je eigen werk kunt herschrijven, zodat het klaar is voor eventuele proeflezers. Met het bonusmateriaal over uitgeven en vermarkten van je boek, zorg je ervoor dat je boek precies op de juiste plek terechtkomt!

Dit programma zet jou in je schrijfkracht

Naast de lessen heb je toegang tot de online community waar je je kunt verbinden met andere schrijvers. Hier is er alle ruimte om je vragen te stellen en je ervaringen in je schrijfproces te delen. 

Schrijfcoaching

'Dit is precies wat ik nodig heb. Ik vind de focus en richting heel fijn. Mijn verhaal zit er wel, maar het is vooral het beeldend schrijven, de structuur van het boek opzetten en de lezer meenemen in mijn verhaal wat ik nu leer. Ik krijg precies die handvatten die mij verder op weg helpen om mijn boek te fine tunen en tot een groot succes te maken.’

Annemarijn Bruinsma

Wat krijg je bij SCHRIJFKRACHT?

Ellen Postma

VIJF SCHRIJFLESSEN 

In iedere les krijg je uitleg over een theorie die te maken heeft met schrijven en volgt er een concrete opdracht waar je mee aan de slag kunt. Alle lessen worden ondersteunt met een video, een e-book met opdrachten en een blog. Zo heb je alle voeding die je nodig hebt om elke opdracht uit te voeren en vervolgens te schrijven aan jouw verhaal. 

Ellen Postma

TOEGANG TOT DE BESLOTEN COMMUNITY

Je wordt onderdeel van een schrijvende community waarin je laagdrempelig contact hebt met andere schrijvers. In deze community vind je de opdrachten, kom je in contact met proeflezers en stel je je vragen over het uitgeefproces. 

Ellen Postma

REDACTIE STIJLGIDS

Naast alle lessen vind je in de community een redactie stijlgids. Deze stijlgids helpt je bij het schrijven en vormgeven van je boek volgens de uitgangspunten van veel uitgeverijen. Je leert bijvoorbeeld hoe je een dialoog goed verwerkt in de tekst, hoe je leestekens gebruikt en hoe je de meest voorkomende taalfouten kunt voorkomen.

Ellen Postma

BONUSMATERIAAL

In de loop van het programma krijg je toegang tot extra bonusmateriaal dat je ondersteunt bij het vermarkten van je boek. Je leert hoe een uitgeefplatform werkt, wat je na je schrijfproces moet doen om tot een boek te komen en hoe je het boek in de markt zet.

KLAAR OM TE SCHRIJVEN?

Begin gelijk!

Online programma Schrijfkracht

€279,-

€99,-

*exclusief BTW

    • Krijg een jaar lang toegang tot de lessen + de community
    • Werk in vijf lessen toe naar jouw verhaal
    • Inclusief redactie-stijlgids
    • Toegang tot bonusmateriaal rondom uitgeven & vermarkten