RAKE VERHALEN SCHRIJVEN

in een eenmalige feedbacksessie

Met een helder geschreven blog kun je een hoop impact maken en klanten aantrekken. Zeker als je blog het ware verhaal vertelt en de lezer het gevoel krijgt jou te leren kennen. Je kunt vertrouwen creëren, waardoor mensen zich veilig voelen om jouw klant te worden.


Er is ook een andere kant van de medaille, want met een blog kun je ook juíst de verbinding met je doelgroep verliezen. Als je iets vluchtig hebt geschreven, niet goed weet hoe je écht vanuit jezelf kunt schrijven of wanneer belemmerende overtuigingen je in de weg zitten. 


Het is cliché maar waar: om klanten aan je te binden zul je je met jouw blog moeten onderscheiden van de rest. Dat is niet moeilijk, maar daarvoor heb je wel eerst de verbinding met je eigen verhaal nodig. En dat lukt niet altijd zonder een (eerlijke) spiegel.

Ik verbind jou met jouw echte verhaal

Ik ben zo iemand die snel door de lading van je tekst heen kijkt. Mij leid je niet om de tuin met mooie maar loze woorden. Ik voel van alles bij een tekst en die eigenschap in combinatie met mijn aardse karakter maken mij een sterke schrijfpartner.


Ik ben die spiegel zonder filter die jou direct teruggeeft wat je geschreven hebt. Ik lees tussen de regels door en benoem datgene wat je zelf niet ziet: ik schijn licht op je blinde vlek. 


Dat kan confronterend zijn, omdat ik je iets laat zien waar je misschien liever niet naar kijkt. Maar: doordat ik je laat zien waar en hoe je kunt herschrijven, zul je na een sessie vol goede moed vanuit een diepere laag jouw stuk kunnen schrijven.


En dus impact maken.

Rake verhalen

In de sessie van RAKE VERHALEN zorgen we ervoor dat er een diepere laag in jouw blog komt, zonder dat je tekst zwaar wordt. Mensen zijn nu eenmaal dol op echte verhalen, maar lezen liever geen kommer-en-kwel stukken.

Als jij je met mij verbindt, verbind je je met jouw verhaal. Door mijn begeleiding heb je een stok achter de deur om die blog daadwerkelijk te schrijven én iemand die op inhoud en lijn met je meedenkt.

Ellen Postma

Voorafgaand aan de sessie stuur je mij de blog die je wilt bespreken (max. 750) woorden. Je vertelt me wat je doel is met de blog (voor wie je blog is en welke boodschap je over wilt brengen). Als je een concrete vraag hebt, stuur je die mee in je e-mail naar mij.

Ellen Postma

IK KIJK JE BLOG NA

Zodra ik je blog binnen heb, kijk ik die na en voorzie ik deze van feedback. Deze feedback ontvang je na de sessie van me in een word-document.

Ellen Postma

Tijdens een zoom-sessie bespreken we de inhoud van je blog, de structuur en verhaallijn. Ik neem de sessie op en stuur deze na de tijd naar je toe, zodat je de feedback rustig kunt verwerken (en eventueel voor andere blogs kunt gebruiken).

Klaar voor een impactvolle post?

Een RAKE VERHALEN-sessie kost €75,-

Leer ik iets over SEO?

In deze sessie staat vooral de lijn van jouw verhaal centraal. Ik help je met die verhelderen en op een impactvolle wijze op te schrijven. Ik kijk daarom niet specifiek naar SEO, al kan ik je daar wel ook tips in geven.

Kan ik ook iets anders opsturen?

Je mag ook je social media post of een deel van je vers geschreven e-book met me delen. Als je een social media post hebt, kun je ook overwegen deze uit te schrijven tot blog om er daarna verschillende posts van te maken.

Ik heb meer dan 750 woorden. Wat nu?

Lekker bezig! Stuur me een mailtje, dan stemmen we even af. Ik maak graag een gepast aanbod voor je.

Kan ik het schrijven ook aan je uitbesteden?

Als je nu écht geen schrijver bent (of te druk bent, geen zin hebt... of wat ook maar), dan neemt een van mijn collega's je taak met liefde over. Mail me, dan kijk ik wie er goed bij je past.

Lekker de herfst door schrijven

Met een RAKE VERHALEN-sessie voor €45,-!