Ontdek het gemak van een
kant-en-klare website

Besteed je werk uit en focus je op jouw kracht

Website

Complete website

Voor €825,-.
Tekstschrijver

Tekstschrijver

Voor €65,- per uur.

Onderhoud

Onderhoud

Voor €10,- per maand.

Ellen Postma

Kost een website maken jou moeite?

De meeste coaches en creatievelingen lopen tegen hetzelfde aan: het lukt ze niet om een krachtige website neer te zetten. Voor mij is het simpel: laten we allemaal doen waar we goed in zijn en op die manier samen werken aan een mooiere wereld. 


Je aandacht, tijd en energie steken in dat wat jij aan deze wereld te geven hebt: dat is het mooiste wat er is. Daarmee breng jij jezelf in de wereld en lever je een bijdrage aan de mensheid van nu. Hoe mooi zou het zijn als we onszelf allemaal zouden toestaan om dat te doen?


Een website hebben en onderhouden is nu eenmaal iets waar je niet onderuit komt. Ik neem aan dat je het al hebt geprobeerd ;) En dat er ook heus een website staat! Maar... het onderhoud, dingen wijzigen, DNS-instellingen, etcerera. Energievreters voor jou... leuke klusjes voor mij! Ben jij toe aan een simpele en goed werkende website? En ben je bereid om dit voor het  bedrag van €450,- uit te besteden? Stuur me even een mailtje.

Het grote komt voort uit kleine dingen die je eert en verzorgt.


~ Eckart Tolle

Webdesign

Ook zin om samen te ontwikkelen?

Het ontwikkelen van een nieuwe website vraagt meer dan alleen het maken van de website zelf. Het design en de functionaliteit zijn van groot belang, maar aan de basis van alles staat de inhoud.

Heb jij helder waar je voor staat en wie je doelgroep is? En weet je wat de pijnpunten zijn van jouw doelgroep en met welk eindresultaat jij ze kan helpen?

Ik ondersteun je graag bij het in kaart brengen van deze aspecten om zo tot waardevolle teksten te komen voor jouw website. Jij hebt de touwtjes in handen en ik bied jou een steuntje in de rug. Soms is dat even sparren, soms betekent dat het schrijven van teksten en soms komt het neer op een intensieve coachingssessie. 

Heb je ook behoefte aan ondersteuning bij de ontwikkeling van je website? Voor een uurtarief van €65,- bundelen we onze krachten en creëren we een waardevolle samenwerking.

Zo ziet het proces eruit

#1 Strategie

In een online sessie bespreken we de strategie van jouw website.

We bespreken je doelgroep, wat jij wil bereiken met je website en welke functionaliteiten je website moet hebben.


#2 Design

Nadat jij een template van DIVI-bouwer hebt gekozen, ontwerp ik eerste versie van je homepage.

Deze deel ik met je en na ons overleg ga ik aan de slag met de overige pagina’s.


#3 Bouwen

Nu krijg jij even vrij :-)
Ik bouw de website met de content die jij hebt aangeleverd.    Zodra de eerste versie klaar is, deel ik deze met je en kan jij je feedback geven


#4 Online

Wanneer de website compleet is verhuis ik ‘m naar jouw hosting. Je website is online!

Heb je gekozen voor de onderhoud-versie? Dan kan je me vanaf nu benaderen voor kleine wijzigingen. 

 

Jouw website online
€ 975,-
€ 825,- (excl. btw)

Jouw project binnenkort online?

# Kan jouw website wel een boost gebruiken?

# Wil je jouw tijd en energie besteden aan het inzetten van je eigen kracht?

# Heb je zin in een fijne en ontspannen samenwerking?


Ik hou het klein en simpel. Maak jij het groot?

Nog een beetje zoekende? Ik heb een e-Book voor je met 8 vragen om jouw marketingstrategie te bepalen.

Toen ik een tijdje geleden begon met het ontwikkelen van mijn website en het verhelderen van mijn dienst, stuitte ik op de term 'marketingstrategie'. 

Ik moest er niks van weten. Marketing klonk mij als reclame in de oren en strategie als iets waar weinig ruimte is voor flow. Toch liet ik me verleiden om ermee aan de slag te gaan.

Nu hoop ik stiekem jou te kunnen verleiden om dit e-book op jouw tempo door te werken. Waarom? Omdat ik weet dat het je wat gaat brengen. En dat maakt mij blij.

50%
Jouw gegevens zijn veilig bij mij.
Vraag gratis aan
Marketingstrategie voor coaches & therapeuten
'Mijn ervaring met Ellen is oprecht geweldig geweest. Het was een ervaring voor mij om niet alleen een tool te bouwen, maar om me te helpen mijn eigen stem in mijn werk te vinden. En om deze vervolgens te weerspiegelen op mijn website. Ik raad het zeer aan om met Ellen te werken.'
Devi Buddhi

Devi Buddhi

'Voor onze nieuwe website hebben we gebruik gemaakt van de diensten van Ellen. Ze levert creatief werk af en begrijpt wat er gevraagd wordt. Kortom; we haalden met Ellen de beste persoon voor de juiste klus binnen.'
Frans van Dokkumburg
Frans van Dokkemburg
'Ellen’s enthousiasme is aanstekelijk en dit maakt samenwerken met haar tot een zeer prettige ervaring. Ze is een gedegen professional die creatief werk aflevert met een ziel. Ze is betrouwbaar, betrokken en reageert altijd snel.'
Jitske Jepma

Jitske Jepma

'Ellen is een vriendelijke en deskundige websitebouwer. Ik heb het hele proces als zeer prettig ervaren, doordat Ellen voor alle stappen samen met mij de tijd nam. We spraken vooraf duidelijk af in welk tijdbestek we de klus wilden klaren. Ellen stelde mogelijkheden voor, dacht mee over vormgeving en kleuren. Ze liet me verschillende opties zien, maar liet mij zelf steeds de beslissingen nemen. Wanneer ik materialen (teksten en foto's) aanleverde, verwerkte zij het in snel tempo. Ik kon altijd nog weer dingen laten wijzigen, totdat ik helemaal tevreden was'
Hieke van der Werff
Hieke van der Werff

Begin nu en lanceer binnenkort jouw project!