e-book voor een vliegende schrijfstart

krijg helderheid in doel, doelgroep en vorm

voor wie is dit e-book?

Voor jou. Tenminste, als er ideeën door je hoofd zingen over het schrijven van je boek, maar je niet weet waar je kunt beginnen. Dit e-book is ook voor jou als je bent begonnen met schrijven, maar vastloopt in de richting of vorm van je boek. De vragen helpen je te bezinnen, te reflecteren op jouw ideeën en te onderzoeken hoe graag je wilt dat dit boek er komt.

Jouw antwoord op de allereerste vraag in het e-book geeft helderheid in zowel jouw persoonlijke als zakelijke 'why'. Een boel andere vragen zetten je tot nadenken aan over je doelgroep, je taal en de vorm van je boek. En, wat maakt eigenlijk dat de lezer straks de boodschap in je boek van jou aanneemt?


Ga met deze en andere vragen aan de slag op een manier die jou dient. Neem je tijd en schrijf vanuit kalmte. Zo kom jij in contact met datgene wat jij te vertellen hebt. Krijg vat op jouw unieke geluid en ga voor die vliegende schrijfstart.

50%
Laat je e-mailadres achter en ik stuur hem naar je op :-)
Download
Schrijfcoaching

dit staat je te wachten na je download

Pak een pen
Schrijven met de hand vertraagt je brein. Zo kom je meer in contact met je onderbewuste & ontstaat er creatieve ruimte.
Neem de tijd
investeer één tot twee uur van je tijd. je hoeft niet alle vragen in 1 keer te beantwoorden. Neem wel de tijd. tijd = ruimte.

Voel de weerstand

als er ongemak of weerstand ontstaat, blijf er dan even bij. voel wat er in je opkomt en ga daar eerst even over schrijven.