DE WERELD IS TOE AAN vrouwen

EN hun VERHALEN OVER GROEI

mijn eigen verhaal

Misschien herken je dit: zodra je eenmaal echt voelt wat je in dit leven te doen hebt, dan zet je alles op alles om je te committeren aan deze missie. Je verbind je vanuit liefde met datgene wat jij te brengen hebt en voelt de overvloed. 


Ik heb lang de tijd genomen om erachter te komen wat de reden van mijn bestaan is. Ik ben heel blij dat ik deze tijd heb genomen, want ik voel me nu tot in mijn diepste vezels verbonden met deze missie 👇🏼


🌱 Verhalen schrijven over groei  🌱


De afgelopen jaren heb ik een prachtig maar ook diep proces mogen doormaken tijdens de reizen in mijn camper. Ik heb gevoeld, gehuild, gedanst, gelachen en geschreven. Wat in 2018 startte als een afgebakende sabbatical is uitgegroeid tot een innerlijke reis zonder einde. 


Na zo'n driejaar door Europa te zijn getrokken in mijn eentje in mijn camper, is het voor mij helder: het is mijn taak om verhalen over bewustzijnsontwikkeling en groei de wereld in te brengen. Het liefst doe ik dat samen met bewuste ondernemers die zich inzetten voor het ontwikkelen van het collectieve bewustzijn en onderdeel zijn van een stimulerende community.


Voor mij is het daarom de hoogste tijd om de thematiek die voor sommigen een ver van hun bed show dichtbij te brengen middels aardse en concrete teksten.


Bewustzijnsontwikkeling

Ellen Postma

leer me nog iets beter kennen

In mijn groeiproces deed ik eens tantra cursus, zat ik in een revalidatietraject voor mijn burn-out, leefde ik een tijdje op Ibiza en volgde ik de opleiding tot Lifecrafting Instructor. Ook sta ik wel eens op de ecstatic dansvloer en heb ik een therapeut naast mijn zijde die me vanuit het principe van energetische psychologie ondersteunt in mijn proces van heling.


Ik woon in een klein dorpje in het zuiden van Spanje en leef daardoor veel in de natuur. Ik verbind me graag met de cyclus van de maan, verdiep me in astrologie en lees zo nu en dan graag een goed stuk literatuur.. Ook voel ik me tevreden met de tribe die ik de laatste jaren om me heen heb aangetrokken. Zij blijven me voeden en inspireren in mijn eigen bewustzijnsontwikkeling.

 

Naast al dit ben ik simpelweg initiatiefrijk. Ik weet op welke wijze ik een stuk kan schrijven om jouw doelgroep te raken; ik voel aan met welk stemgeluid er geschreven mag worden en welke ruimte er is voor humor, verdieping of vertraging.

zo zorg ik ervoor dat jouw waarheid wordt verteld

vertrager

Mijn aardse karakter maakt dat ik jou en je verhaal vertraag. Het is mijn kracht om te luisteren en te voelen of jouw verhaal om verdieping vraagt. Daarom breng ik je tot stilstand tijdens het vertellen van jouw verhaal.

vastbijter

Voor mij geldt: alles of niets. Voor velen is schrijven een bijzaak; voor mij is het hoofdzaak. Een hoofdzaak die uit mijn hart stroomt. Als jij je met mij verbindt, verbind je je met jouw verhaal. Ik laat je pas los als we jouw verhaal hebben verteld.

verteller

ik ben een verteller. Mijn teksten vertellen de waarheid en creëren een verhaal wat raakt. Ze gaan diep, zijn geladen met een boodschap en voelen luchtig aan. Ze zijn toegankelijk voor een breed publiek en niet vluchtig.

arrow_drop_up arrow_drop_down