Hoe ik groeide van docent

naar schrijfcoach en ghostwriter

Mijn verhaal

De afgelopen jaren heb ik een prachtig en ook diep proces mogen doormaken. Drie jaar lang reisde ik in mijn eentje in een camper door Europa. Op zoek naar mezelf. Ik heb gevoeld, gehuild, gedanst, gelachen en geschreven. Wat begon als een afgebakende sabbatical is uitgegroeid tot een innerlijke reis zonder einde. 


Ik schreef er het verhaal 'Een kusje voor de pijn' over.


Op deze helende tocht was het de pen die me keer op keer troost bracht. Het maakte me duidelijk dat ik de enige ben die mij kan helen. Én dat het mijn taak is om verhalen over bewustzijnsontwikkeling en groei de wereld in te brengen. Dat doe ik nu samen met bewuste vrouwen die zich inzetten voor het ontwikkelen van het collectieve bewustzijn en onderdeel zijn van een stimulerende community.


null

Ellen Postma

Leer me nog iets beter kennen

In mijn groeiproces deed ik eens tantra cursus, zat ik in een revalidatietraject voor mijn burn-out, leefde ik een tijdje op Ibiza en volgde ik de opleiding tot Lifecrafting Instructor. Ook sta ik wel eens op de ecstatic dansvloer en heb ik een therapeut naast mijn zijde die me vanuit het principe van energetische psychologie ondersteunt in mijn proces van heling.


Ik verbind me graag met de cyclus van de maan, verdiep me in astrologie en er ligt altijd een goed boek op mijn nachtkastje. Ook voel ik me tevreden met de tribe die ik de laatste jaren om me heen heb aangetrokken. Zij blijven me voeden en inspireren in mijn eigen bewustzijnsontwikkeling.

 

Naast al dit ben ik simpelweg initiatiefrijk. Ik weet op welke wijze ik een stuk kan schrijven om jouw doelgroep te raken; ik voel aan met welk stemgeluid er geschreven mag worden en welke ruimte er is voor humor, verdieping of vertraging.

Zo zorg ik ervoor dat jouw waarheid wordt verteld

vertrager

Mijn aardse karakter maakt dat ik jou en je verhaal vertraag. Het is mijn kracht om te luisteren en te voelen of jouw verhaal om verdieping vraagt. Daarom breng ik je tot stilstand tijdens het vertellen van jouw verhaal.

vastbijter

Voor velen is schrijven een bijzaak; voor mij is het hoofdzaak. Een hoofdzaak die uit mijn hart stroomt. Als jij je met mij verbindt, verbind je je met jouw verhaal. Ik laat je pas los als we jouw verhaal hebben verteld. Daarna kan jij het groots maken.

verteller

ik ben een verteller. Mijn teksten vertellen de waarheid en creëren een verhaal wat raakt. Ze gaan diep, zijn geladen met een boodschap en voelen luchtig aan. Ze zijn toegankelijk voor een breed publiek en niet vluchtig.