Schrijfcoaching
Schrijfcoaching

Mijn verhaal

De afgelopen jaren heb ik een prachtig en ook diep proces mogen doormaken. Drie jaar lang reisde ik in een camper door Europa. Op zoek naar mezelf. Ik heb gevoeld, gehuild, gedanst, gelachen en geschreven. Wat begon als een afgebakende sabbatical is uitgegroeid tot een innerlijke reis zonder einde. 


Op deze helende tocht was het de pen die me keer op keer troost bracht. Het maakte me duidelijk dat ik de enige ben die mij kan helen. Én dat het mijn taak is om verhalen over bewustzijnsontwikkeling en groei de wereld in te brengen. Dat doe ik nu samen met bewustelingen die hun verhaal en visie willen delen.


Ghostwriter

SchrijfcoachIn mijn groeiproces deed ik eens tantra cursus, zat ik in een revalidatietraject, leefde ik een tijdje op Ibiza en verbouwde ik een bus van een timmerman om tot camper. Ook sta ik wel eens op de ecstatic dansvloer, kun je me blij maken met een cacao-ceremonie of een lange boswandeling. Laat ik over de zee niet beginnen, want dan stopt mijn pen niet meer.


Er ligt altijd een goed boek op mijn nachtkastje: ik lees het een na het andere verhaal van goeroes (ook al noemen ze zichzelf geen goeroe). Ook voel ik me blij met de mensen die ik de laatste jaren heb aangetrokken. Of het nu klanten of vrienden zijn (of klanten die vrienden worden of vrienden die klanten worden): dit zijn de mensen die me voeden en inspireren in mijn eigen bewustzijnsontwikkeling.

 

Naast al dit ben ik simpelweg een fijn mens om mee samen te werken. Ik zeg het maar gewoon. Ik weet op welke wijze ik een stuk kan schrijven of herschrijven om een boodschap over te brengen. Tijdens mijn coaching - of het nu tijdens schrijfcoaching of ghostwriting is - luister ik tussen jouw regels door, waardoor ik weet welke vraag ik mag stellen om verder te komen in het schrijfproces.

Wat anderen over mij zeggen:

Ellen is niet zomaar een ghostwriter of een schrijfcoach. Ze kan mijn verhaal echt dragen en daarmee helpt ze me in mijn eigen proces van heling. De vragen die ze stelt zijn niet alleen belangrijk om het verhaal goed te kunnen vertellen, maar ook voor het proces waar ik in zit. Dat is heel waardevol, ze echt een belangrijke schakel. 


Cynthia Meevis

Ellen werkt op diep niveau aan haar teksten. Ze schrijft niet alleen in woorden, maar ook in energie. Ze maakt het haar verantwoordelijkheid om wat er geschreven moet worden op verschillende levels te snappen, zodat de vertaling klopt en elk woord raakt.


Alex Malone

Tijdens onze ontmoeting had ik meteen een goed gevoel bij de rust, puurheid en open blik die Ellen, ook voor mijn verhaal, uitstraalde. Ik wilde graag leren hoe ik mijn blogs boekwaardig zou kunnen maken en dat kon ik niet alleen.

Doordat ze me tijdens het coachen steeds kritische vragen stelt en ze verder uitdiept, laat ze mij nadenken over de waaroms op schrijfvlak, maar vooral ook op de diepere laag van het verhaal. Ik leer van Ellen dat mijn gevoel er 'gewoon' mag zijn en dat juíst door hier dicht bij te blijven het verhaal dan zal raken bij anderen.


Esther Everse

 Ellen heeft mij op een veilige en vertrouwde manier tips gegeven die mij geholpen hebben om er een spannend en interessant eerste hoofdstuk van mijn autobiografie te schrijven. Ellen is eerlijk en hielp mij met veel enthousiasme en passie, waardoor haar tips goed overkwamen. Vooral wanneer je nog nooit een boek geschreven hebt, handvaten nodig hebt of wanneer je vastloopt, sleept  Ellen  je er met haar kennis en enthousiasme wel doorheen!


Melanie Otten

De schrijfcoaching van Ellen helpt mij om in mijn schrijfproces te blijven. Ik raak geïnspireerd door de oefeningen en haal daar nieuwe inzichten uit die mij weer helpen bij het schrijven. Het geeft richting en focus. Daarnaast is het fijn om in een groep het schrijfproces te kunnen delen!


Annemarijn Bruins

Zo zorg ik ervoor dat jouw waarheid wordt verteld

vertrager

Mijn aardse karakter maakt dat ik jou en je verhaal vertraag. Het is mijn kracht om te luisteren en te voelen of jouw verhaal om verdieping vraagt. Daarom breng ik je tot stilstand tijdens het vertellen van jouw verhaal.

vastbijter

Voor velen is schrijven een bijzaak; voor mij is het hoofdzaak. Een hoofdzaak die uit mijn hart stroomt. Als jij je met mij verbindt, verbind je je met jouw verhaal. Ik laat je pas los als we jouw verhaal hebben verteld. Daarna kan jij het groots maken.

verteller

Ik ben een verteller. Mijn teksten vertellen de waarheid en creëren een verhaal wat raakt. Ze gaan diep, zijn geladen met een boodschap en voelen luchtig aan. Ze zijn toegankelijk voor een breed publiek en niet vluchtig.

Schrijfcoaching

Zin om samen te werken?