Dit gaan we doen

OM JOUW VISIE EEN PODIUM TE GEVEN

Klaar om next level te gaan? 

Jij kan je visie en ideeën uitleggen aan mensen die je al een tijdje volgen in je proces van groei. Top. De volgende stap is om het te vertellen aan de menigte. Jouw visie mag nu echt die grote groep kan bereiken. Jij mag next level gaan.


Samen zorgen we ervoor dat jouw boodschap in duidelijke taal verteld wordt aan het grote publiek. Samenwerken met mij betekent dat je een creatief en inhoudelijk proces aangaat met een schrijver die op de hoogte is van de ontwikkelingen in de wereld van groei en bewustzijnsontwikkeling. 

 

  • Zet jij je in voor een bewustere wereld?
  • Heb je helder wat jouw missie is en waar jouw bedrijf voor staat?
  • Weet je wat je wilt bereiken en weet je ook al hoe je dat kan doen? 
  • Is een belangrijke tak van jouw bedrijf is dat je jouw boodschap over bewustzijnsontwikkeling wilt delen op schrift?
  • Ben je er klaar voor om een groot publiek te gaan inspireren?

Samenwerken met een bewuste schrijver

Bewustzijnsontwikkeling

Mijn missie is jou dienen

Dat klinkt wel een beetje intens he? Dat het mijn missie is om jou te dienen. Toch voelt het voor mij zo. Tenminste, als jij die bewuste ondernemer bent die zich inzet voor groei en een bewustere wereld. Want ik weet dat wanneer ik jou dien, ik daarmee de wereld dien. Daarom schrijf ik graag jouw ideeën op, luister ik naar je en zoek naar de speelruimte om jouw verhaal te vertellen. 
Bewustzijnsontwikkeling

Ik hoor je

Zodra jij helder hebt waar je voor staat en wat je uit wilt dragen naar de wereld, dan wil je gehoord worden. Daarom gaan we eerst kijken of jouw verhaal bij mij resoneert. Als dat zo is, dan kan ik het ook voor je opschrijven. Als dat niet zo is, dan zitten we niet op dezelfde golflengte en gaan we ook niet samen verder. Wat een genot. We verspillen geen energie aan dingen aan elkaar uitleggen als we niet dezelfde taal spreken.

Bewustzijnsontwikkeling

Klopt het wel wat je zegt?

Ben je klaar voor vragen die jouw opnieuw over je ideeën na laten denken? Super dat jij je boodschap helder hebt. Hem ook overdragen naar een groot publiek, vraagt dat we nog eens een keer de onderste steen bovenhalen. Ik wil in jouw hoofd kruipen en zoveel mogelijk begrijpen hoe jouw visie tot stand is gekomen.

Wat je kan verwachten 

Helderheid

Een schrijver met een heldere geest, dus heldere teksten & gesprekken

Verbinding

Jij verbind je met mij & ik verbind me met jouw doelgroep

Groei

Onze samenwerking zal jou & je bedrijf laten groeien

BEN JE ER KLAAR VOOR OM JOUW VISIE TE DELEN MET EEN GROOT PUBLIEK?